پتاژ سیب زمینی

پتاژ سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با ترکیب سیب‌زمینی، گوشت و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود. این غذا برای وعده‌های اصلی بسیار مناسب است.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ سیب زمینی یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که در مناطق مختلف کشور به شیوه‌های متفاوتی تهیه می‌شود.
این غذا به خاطر سادگی و طعم لذیذش، معمولاً در مهمانی‌ها و مجالس خانوادگی سرو می‌شود.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

سیب‌زمینی —- 500 گرم
پیاز —- 1 عدد
گوشت چرخ‌کرده —- 300 گرم
آب —- 2 لیوان
نمک —- به میزان لازم
فلفل سیاه —- به میزان لازم
زردچوبه —- 1 قاشق چای‌خوری
روغن مایع —- به میزان لازم
گوجه‌فرنگی (اختیاری) —- 1 عدد

دستور پخت

1) سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت مکعبی خرد کنید.
2) پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
3) گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
4) سیب‌زمینی‌ها را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
5) آب، نمک، فلفل و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
6) پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.
7) در صورت تمایل، گوجه‌فرنگی‌ها را در انتها اضافه کرده و اجازه دهید کمی بپزند.
8) پتاژ را در ظرف سرو بکشید و با نان یا برنج سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 2 =

دسته بندی ها