آب‌میوه مرکبات

این نوشیدنی در فرانسه و سایر کشورهای مدیترانه‌ای رایج است. مرکبات از جمله پرتقال و گریپ‌فروت به دلیل طعم خاص و ویتامین C بالا شناخته شده‌اند.

مواد اولیه

  • پرتقال تازه – ۲ عدد
  • لیمو ترش – ۱ عدد
  • گریپ‌فروت – ۱ عدد
  • عسل – ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آب سرد – ۱ فنجان

دستور پخت

  1. همه میوه‌ها را آبگیری کرده و آب آن‌ها را در یک پارچ بریزید.
  2. عسل را اضافه کنید (اختیاری) و خوب هم بزنید.
  3. آب سرد را به ترکیب اضافه کرده و با یخ سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دسته بندی ها