بویون

بویون یک سوپ خوشمزه و مغذی است که از ترکیب گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود. این دستور پخت مناسب برای کسانی است که به دنبال یک غذای راحت و خوشمزه هستند.
تاریخچه و نکات جالب:
بویون یکی از غذاهای سنتی فرانسوی است که به عنوان پایه‌ای برای تهیه سوپ‌ها و سس‌ها استفاده می‌شود.
این غذا معمولاً در مراسم‌های خاص و جشن‌ها تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای راحت در فصل‌های سرد سال محبوبیت دارد.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

گوشت چرخ‌کرده گاو —- 500 گرم
آب —- 2 لیتر
پیاز —- 1 عدد بزرگ
هویج —- 2 عدد
کرفس —- 2 ساقه
نمک —- به مقدار لازم
فلفل —- به مقدار لازم
گلابی یا دانه‌های فلفل سیاه —- به مقدار لازم
تخم‌مرغ —- 2 عدد

دستور پخت

1) پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه بزرگ با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
2) گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
3) هویج و کرفس را خرد کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4) آب را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید.
5) پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و نمک، فلفل و دانه‌های فلفل سیاه را اضافه کنید.
6) بویون را به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بپزید تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.
7) در انتها، تخم‌مرغ‌ها را به آرامی به بویون اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا تخم‌مرغ‌ها کمی پخته شوند.
8) بویون را در ظرف سرو کنید و با نان تازه یا برنج سرو نمایید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − سه =

دسته بندی ها