سوپ دال عدس

سوپ دال عدس یکی از غذاهای سنتی ترکیه است که به سرعت آماده می‌شود و سرشار از پروتئین و فیبر است. این سوپ معمولاً با نان تازه سرو می‌شود.

مواد اولیه

  • دال عدس: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
  • هویج: ۱ عدد (ریز خرد شده)
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد (ریز خرد شده)
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۴ پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • پیاز را با روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود.
  • هویج و سیب‌زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • دال عدس شسته شده را همراه با زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.
  • آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند.
  • بعد از پخت کامل، سوپ را با مخلوط‌کن نرم کنید و نمک و فلفل اضافه کنید.

نوش جان!

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 8 =

دسته بندی ها