شربت خیار و لیمو

در مصر، خیار از دیرباز به عنوان یک گیاه تازه‌کننده و آبرسان شناخته شده است. این نوشیدنی ترکیب فوق‌العاده‌ای از خیار، لیمو و عسل است که طعمی لذیذ و تازه دارد.

مواد اولیه

  • خیار – ۱ عدد
  • آب لیمو – ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل – ۱ قاشق غذاخوری
  • آب سرد – ۲ فنجان
  • نعناع تازه – برای تزئین

دستور پخت

  1. خیار را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
  2. آب لیمو، عسل و آب سرد را به آب خیار اضافه کنید.
  3. مواد را خوب هم زده و با یخ و نعناع تازه سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − یک =

دسته بندی ها