طرز تهیه بورک؛ خوراک لذیذ کشور بوسنی و هرزگوین

مواد لازم

برای ۴ نفر

  • سه عدد پیاز نگینی خردشده
  • ۷۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده گاو یا گوسفندی
  • یک قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین
  • یک قاشق غذاخوری فلفل شیرین
  • نصف قاشق چای‌خوری دارچین
  • چهار ورقه خمیر فیلو یا یوفکا (خمیر بسیار نازکی که به‌صورت آماده در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد)
  • یک چهارم لیوان کره آب‌شده یا روغن زیتون
  • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده (اختیاری)

 

دستور پخت

بورک

بورک، انواع مختلفی دارد، اما بیرون آن باید برشته باشد و داخل آن نرم و مرطوب. عکس از «آنزه فورلان» (Anze Furlan)

۱. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

۲. پیازها را سرخ کنید تا کاملا نرم و کاراملی رنگ شوند.

۳. گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت قهوه‌ای و بافت آن، ترد شود به سرخ‌کردن ادامه دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که آب گوشت تمام شود.

۴. ماهیتابه را از روی گاز بردارید و سپس پاپریکا، دارچین و فلفل شیرین را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و اجازه دهید تا گوشت خنک شود.

۵. یک ورقه خمیر یوفکا را روی تخته‌ای قرار دهید و روی آن را با کره آب‌شده یا روغن زیتون، چرب کنید.

۶. یک‌چهارم مخلوط گوشت را در یک لبه خمیر یوفکا پخش کنید.

۷. ورقه خمیر را بپیچید تا به‌شکل یک لوله بلند، دور مخلوط گوشت و پیاز، در بیاید، سپس این خمیر لوله‌ای ‌شکل را به‌صورت مارپیچ، شبیه به «صدف حلزون» بپیچید. این کار را سه بار دیگر با باقی‌مانده مخلوط گوشت و پیاز، تکرار کنید.

۸. روی آن‌ها را با کره یا روغن چرب کنید. در این مرحله می‌توانید به‌صورت اختیاری از تخم‌مرغ هم‌زده برای مالیدن روی لوله‌های خمیری استفاده کنید. سپس آن‌ها را داخل فر قرار بدهید.

۹. خمیر یوفکا را به‌مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند. به‌جای مخلوط گوشت و پیاز می‌توانید از ترکیب پنیر فتای خردشده، جعفری و شوید یا اسفناج سرخ‌شده به‌همراه پیاز نگینی خردشده و شوید استفاده کنید.

مواد اولیه

دستور پخت

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − هفت =

دسته بندی ها