از ویندالوی گوا بهعنوان یک غذای بسیار تند و آتشین یاد میشود، اما این غذا آنچنان هم تند نیست. این غذای لطیف و پیچیده، آثار استعمار را بر آشپزی در طی قرنها به ما نشان میدهد.

از ویندالوی گوا بهعنوان یک غذای بسیار تند و آتشین یاد میشود، اما این غذا آنچنان هم تند نیست. این غذای لطیف و پیچیده، آثار استعمار را بر آشپزی در طی قرنها به ما نشان میدهد.
برای ۴ تا ۶ نفر
۱. پیازهای خردشده را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا رنگ آنها کاراملی شود. با استفاده از خردکن، مخلوط پیاز و روغن را آنقدر ریز کنید تا تبدیل به یک خمیر یکدست شود و سپس آن را کنار بگذارید.
۲. سرکه و شکر قهوهای را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. دانههای خردل را در ماهیتابهای که پیازها را در آن آماده کردید، سرخ کنید تا صدای جلزوولز آنها دربیاید، سپس سیر و زنجبیل ریزشده را به آن اضافه کنید و بهمدت دو دقیقه به سرخکردن ادامه دهید.
۴. پودر زردچوبه، گشنیز و نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس قطعههای گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن بیفزایید و بهمدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها قهوهای شود. سپس محتویات ماهیتابه را خالی کنید و کنار بگذارید.
۵. خمیر ماسالای خانگی خود را با مخلوط و خردکردن تمام مواد اولیه در یک خردکن یا هاون، درست کنید.
۶. روغن باقیمانده را در همان ماهیتابه اصلی بریزید و خمیر ماسالا و پیازی که قبلا تهیه کردهاید را برای دو دقیقه مخلوط و سرخ کنید. سپس این مخلوط را در ترکیب آب و سرکه و شکر که از قبل آماده کردهاید بریزید و هم بزنید.
۷. تکههای قهوهای گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت نرم و ترد شود، به پختن آن ادامه دهید. غذای شما زمانی که آب گوشت، سس مانند و غلیظ شود، آماده است و میتوان آن را با برنج پخته یا نان گرم سرو کرد.