طرز تهیه خورش کاری ویندالو؛ یکی از محبوب ترین کاری های هندی

از ویندالوی گوا به‌عنوان یک غذای بسیار تند و آتشین یاد می‌شود، اما این غذا آن‌چنان هم تند نیست. این غذای لطیف و پیچیده، آثار استعمار را بر آشپزی در طی قرن‌ها به ما نشان می‌دهد.

مواد اولیه

مواد لازم

برای ۴ تا ۶ نفر

  • ۲ عدد پیاز بزرگ پوست‌کنده و خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۱ قاشق غذاخوری دانه خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر کاملا ریزشده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه کاملا ریزشده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • یک‌چهارم قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • ۱ کیلوگرم گوشت گوساله خردشده در قطعات کوچک (یا مرغ)
  • ۳۷۵ میلی لیتر آب (یک و نیم لیوان)
  • برنج پخته یا نان گرم برای سرو غذا
  • نمک به مقدار کافی
  • مواد اولیه برای تهیه خمیر ماسالا

    • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری تخم شنبلیله
    • ۱ قاشق چای‌خوری زیره سبز
    • یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • ۶ تا ۸ عدد فلفل چیلی خشک‌شده
    • ۱ عدد چوب دارچین (چهار سانتی‌متر)
    • ۲ عدد دانه هل
    • ۲ قاشق چای‌خوری آب

دستور پخت

۱. پیازهای خردشده را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها کاراملی شود. با استفاده از خردکن، مخلوط پیاز و روغن را آن‌قدر ریز کنید تا تبدیل به یک خمیر یک‌دست شود و سپس آن را کنار بگذارید.

۲. سرکه و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. دانه‌های خردل را در ماهیتابه‌ای که پیازها را در آن آماده کردید، سرخ کنید تا صدای جلز‌و‌ولز آن‌ها دربیاید، سپس سیر و زنجبیل ریزشده را به آن اضافه کنید و به‌مدت دو دقیقه به سرخ‌کردن ادامه دهید.

۴. پودر زردچوبه، گشنیز و نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس قطعه‌های گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن بیفزایید و به‌مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس محتویات ماهیتابه را خالی کنید و کنار بگذارید.

۵. خمیر ماسالای خانگی خود را با مخلوط و خردکردن تمام مواد اولیه در یک خردکن یا هاون، درست کنید.

۶. روغن باقی‌مانده را در همان ماهیتابه اصلی بریزید و خمیر ماسالا و پیازی که قبلا تهیه کرده‌اید را برای دو دقیقه مخلوط و سرخ کنید. سپس این مخلوط را در ترکیب آب و سرکه و شکر که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و هم بزنید.

۷. تکه‌های قهوه‌ای گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت نرم و ترد شود، به پختن آن ادامه دهید. غذای شما زمانی که آب گوشت، سس مانند و غلیظ شود، آماده است و می‌توان آن را با برنج پخته یا نان گرم سرو کرد.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + سه =

دسته بندی ها