طرز تهیه ساراواک لاکسا؛ سوپ نودل محبوب کشور مالزی

مواد لازم

برای ۲ نفر

  • ۸ لیوان آب
  • خمیر لاکسا
  • ۸ عدد میگو بزرگ
  • ۲-۳ لیوان آب مرغ
  • نصف لیوان شیر نارگیل
  • ۲-۳ عدد تخم‌مرغ
  • کره، برای سرخ کردن
  • ۲ مشت نودل برنج یا رشته‌فرنگی
  • ۱ مشت جوانه لوبیا
  • ۱۱۰ گرم سینه مرغ پخته خردشده
  • برگ گشنیز
  • ۱ عدد لیمو

مواد اولیه برای تهیه خمیر لاکسا

  • ۵ عدد فلفل چیلی قرمز خردشده
  • ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
  • سه چهارم قاشق چای‌خوری زیره سبز
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق چای‌خوری پوست لیموی تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل یا ریشه جوز هندی خردشده
  • ۶ عدد بادام هندی، فندق یا بادام زمینی
  • ۳ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری سس صدف یا سس ماهی تایلندی یا سس میگو (میگوی خشک‌شده)
  • ۲-۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ مشت برگ و ساقه جعفری تازه
  • ۲ قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای و دو قاشق غذاخوری آب لیمو

 

طرز تهیه خمیر لاکسا

مواد اولیه

دستور پخت

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 6 =

دسته بندی ها