مواد لازم
برای ۲ نفر
- ۸ لیوان آب
- خمیر لاکسا
- ۸ عدد میگو بزرگ
- ۲-۳ لیوان آب مرغ
- نصف لیوان شیر نارگیل
- ۲-۳ عدد تخممرغ
- کره، برای سرخ کردن
- ۲ مشت نودل برنج یا رشتهفرنگی
- ۱ مشت جوانه لوبیا
- ۱۱۰ گرم سینه مرغ پخته خردشده
- برگ گشنیز
- ۱ عدد لیمو
مواد اولیه برای تهیه خمیر لاکسا
- ۵ عدد فلفل چیلی قرمز خردشده
- ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
- سه چهارم قاشق چایخوری زیره سبز
- ۱ عدد پیاز
- ۲ قاشق چایخوری پوست لیموی تازه
- ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل یا ریشه جوز هندی خردشده
- ۶ عدد بادام هندی، فندق یا بادام زمینی
- ۳ حبه سیر
- ۲ قاشق غذاخوری سس صدف یا سس ماهی تایلندی یا سس میگو (میگوی خشکشده)
- ۲-۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ مشت برگ و ساقه جعفری تازه
- ۲ قاشق چایخوری شکر قهوهای و دو قاشق غذاخوری آب لیمو