جدول اطلاعات غذا
ویژگی | مقدار |
---|---|
زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
تعداد نفرات | ۴ نفر |
کالری به ازای هر نفر | حدود ۶۸۰ کالری |
سطح آسانی |
پاستا آلفردو از مشهورترین پاستاهای ایتالیایی است که توسط سرآشپز ایتالیایی، آلفردو دی للو در اوایل قرن بیستم در رُم ایتالیا ابداع شد. این غذا در اصل بهصورت ساده با کره و پنیر پارمزان تهیه میشد و بدون خامه بود. در ابتدا آلفردو این پاستا را برای همسر خود که در بارداری بیاشتها شده بود درست کرد و با گذشت زمان این دستور پخت خاص محبوبیت زیادی پیدا کرد. بعدها، در ایالات متحده با اضافه کردن خامه به آن، شکل مدرن و غنیتری از پاستا آلفردو به وجود آمد.
دستور پخت پاستای آلفردو با مرغ
مواد لازم:
- پاستا (فِتوسینی یا اسپِگتی): ۳۵۰ گرم
- سینه مرغ: ۲ عدد، برش داده شده به قطعات کوچک
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- سیر: ۲ حبه، خرد شده
- پنیر پارمزان: ۱ پیمانه، رنده شده
- جعفری تازه: مقداری برای تزئین
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- آمادهسازی مرغ: تکههای مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کرده و سپس در یک تابه بزرگ با کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلایی و پخته شوند.
- پخت پاستا: در یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و کمی نمک اضافه کنید. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و طبق دستور روی بستهبندی بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکشی کنید.
- تهیه سس آلفردو: در تابهای بزرگ، کره را ذوب کرده و سیر را به آن اضافه کنید. برای ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس خامه را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا کمی غلیظ شود.
- اضافه کردن پنیر و مرغ: پنیر پارمزان را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود. مرغهای پختهشده را نیز به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- ترکیب با پاستا: پاستا آبکششده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
- سرو: پاستا را در ظرف سرو بکشید و با کمی جعفری تازه تزئین کنید.