پاستای آلفردو

پاستای آلفردو یکی از کلاسیک‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با سس خامه‌ای و پنیر پارمزان، طعمی لذیذ و غنی دارد.

مواد اولیه

  • پاستای فتوچینی: ۳۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • خامه سنگین: ۱ پیمانه
  • پنیر پارمزان: ۱ پیمانه (رنده شده)
  • سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور پخت

  • پاستا را در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید.
  • کره را در تابه ذوب کرده و سیر را تفت دهید.
  • خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و سس را به آرامی بپزید تا غلیظ شود.
  • پاستا را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  • با کمی پنیر پارمزان روی آن سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

دسته بندی ها