پاستای پستو

پاستای پستو با استفاده از سس ریحان تازه، طعمی معطر و طبیعی دارد و یک گزینه سالم و سریع است.

مواد اولیه

  • پاستای اسپگتی: ۳۰۰ گرم
  • ریحان تازه: ۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
  • سیر: ۲ حبه
  • آجیل کاج یا گردو: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور پخت

  • پاستا را بپزید و آبکش کنید.
  • در مخلوط‌کن، ریحان، سیر، آجیل، پنیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • سس پستو را روی پاستا بریزید و مخلوط کنید.
  • با کمی پنیر و روغن زیتون تزئین کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 10 =

دسته بندی ها