دوبلین کادل

مواد لازم

برای ۴ نفر

  • ۲۸۵ گرم سوسیس خالص گوشت با کیفیت
  • ۲۰۰ گرم کالباس خشک گوشت
  • ۲ عدد پیاز متوسط پوست‌کنده و خردشده در قطعه‌های بزرگ
  • ۴ عدد هویج بزرگ پوست‌کنده و خردشده در قطعه‌های بزرگ
  • سه چهارم لیوان آب گوشت
  • ۸ عدد سیب‌زمینی متوسط پوست‌کنده، خرد شده به چهار قسمت مساوی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۳ قاشق چای‌خوری جعفری خردشده
  • نان، برای سرو غذا

 

دستور پخت

۱. سوسیس‌ها و کالباس‌ها را تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند، با شعله ملایم، حرارت دهید.

۲. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

۳. پیازها و هویج‌ها را در کف ظرف مناسب برای فر، بچینید.

۴. کمی نمک و فلفل و نصف جعفری خردشده را روی آن‌ها بریزید و سپس آب گوشت را اضافه کنید.

۵. سوسیس‌ها را روی سبزیجات بچینید، سپس سیب‌زمینی‌ها و کالباس‌ها را در لایه‌های بعدی قرار دهید.

۶. بقیه جعفری را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.

۷. روی آن را با فویل بپوشانید و به‌مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

۸. پس از یک ساعت، در یا پوشش روی خوراک را بردارید و به‌مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

۹. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را با تکه‌های نان سوخاری‌شده یا خشک سرو کنید. معمولا تکه‌های نان را مانند آبگوشت در کادال، تیلیت می‌کنند.

ویدیو

مواد اولیه

دستور پخت

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

دسته بندی ها