سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی با بافت خامه‌ای و طعم ملایمش یک غذای محبوب پاییزی است که در جشن‌های هالووین و شکرگزاری رایج است.

مواد اولیه

  • کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (خرد شده)
  • آب مرغ یا سبزیجات: ۳ پیمانه
  • خامه: ۱/۲ پیمانه
  • نمک، فلفل و جوز هندی: به میزان لازم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
  • کدو حلوایی را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
  • آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید مواد بپزند.
  • بعد از نرم شدن کدو، سوپ را مخلوط کنید.
  • خامه و ادویه‌ها را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بپزید.

نوش جان!

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − شش =

دسته بندی ها