پتاژ مارچوبه

طرز تهیه پتاژ مارچوبه

پتاژ مارچوبه یک سوپ خوشمزه و مغذی است که با مارچوبه تازه و خامه تهیه می‌شود. این غذا مناسب برای مهمانی‌ها و روزهای سرد سال است.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ مارچوبه یکی از غذاهای معروف فرانسوی است که تاریخچه آن به قرن 19 برمی‌گردد.
مارچوبه به عنوان یک سبزی خوشمزه و مغذی در اروپا بسیار محبوب است و به ویژه در فصل بهار به وفور یافت می‌شود.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

 

مواد اولیه

مارچوبه تازه —- 500 گرم
پیاز —- 1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی —- 2 عدد متوسط
کره —- 50 گرم
آب مرغ —- 4 فنجان
خامه —- 100 میلی‌لیتر
نمک و فلفل —- به میزان لازم

دستور پخت

1) مارچوبه‌ها را شسته و انتهای سخت آن‌ها را جدا کنید. سپس به قطعات کوچک برش دهید.
2) پیاز را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با کره روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
3) سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید. آن‌ها را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4) مارچوبه‌ها را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
5) آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه بپزد.
6) پس از پخت، مخلوط را با استفاده از مخلوط‌کن برقی خوب له کنید تا یکدست شود.
7) خامه، نمک و فلفل را به پتاژ اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس بگذارید روی حرارت ملایم کمی گرم شود و سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − یک =

دسته بندی ها