پتاژ آرد جو

پتاژ آرد جو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از آرد جو و گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ از غذاهای محلی و سنتی ایران است که در مناطق مختلف کشور به روش‌های مختلف تهیه می‌شود.
این غذا معمولاً در فصول سرد سال تهیه می‌شود و به خاطر خاصیت گرم‌کنندگی‌اش محبوب است.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

آرد جو —- 200 گرم
گوشت چرخ‌کرده گوسفند —- 300 گرم
پیاز —- 1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی —- 2 عدد
زردچوبه —- 1 قاشق چای‌خوری
نمک —- به میزان لازم
فلفل سیاه —- به میزان لازم
روغن مایع —- 2 قاشق غذاخوری
آب —- 5 پیمانه

دستور پخت

1) پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.
2) گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3) زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط کنید.
4) آب را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی 30 دقیقه بپزد.
5) سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به مکعب‌های کوچک برش بزنید. آنها را به مخلوط اضافه کنید.
6) آرد جو را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
7) اجازه دهید پتاژ به مدت 15 دقیقه دیگر بپزد تا همه چیز خوب ترکیب شود.
8) پتاژ را در ظرف سرو بکشید و با نان تازه سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 17 =

دسته بندی ها