سوپ جو پرک

سوپ جو یکی از غذاهای سنتی ایران است که با طعم خاص و خواص فراوان خود، در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد.

مواد اولیه

  • جو پرک: ۱ پیمانه
  • هویج: ۲ عدد (رنده شده)
  • پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: ۵ پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  • هویج و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • جو پرک و آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ بپزد.
  • نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و سوپ را سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

دسته بندی ها