لیموناد سنتی

این نوشیدنی اولین بار در مصر باستان شناخته شد. در آن زمان، مردم از لیمو برای خواص درمانی استفاده می‌کردند. امروزه لیموناد به یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار در سرتاسر جهان تبدیل شده است.

مواد اولیه

  • آب لیمو ترش تازه – ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر – ۲ قاشق غذاخوری
  • آب سرد – ۲ فنجان
  • یخ – به مقدار لازم
  • نعناع تازه (اختیاری) – برای تزئین

دستور پخت

  1. آب لیمو ترش و شکر را در یک پارچ بریزید.
  2. آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. یخ را اضافه کرده و به همراه نعناع تازه سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + پنج =

دسته بندی ها