پتاژ باقلای سبز

پتاژ باقلای سبز، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با باقلای تازه و گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ باقلای سبز یکی از غذاهای سنتی و محبوب در مناطق شمالی ایران است.
این غذا معمولاً در فصل بهار که باقلای تازه در دسترس است، تهیه می‌شود.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

باقلا سبز —- 500 گرم
پیاز —- 1 عدد بزرگ
گوشت چرخ‌کرده گاو —- 300 گرم
سیب‌زمینی —- 2 عدد متوسط
زردچوبه —- 1 قاشق چای‌خوری
نمک —- به میزان لازم
فلفل سیاه —- به میزان لازم
روغن مایع —- به میزان لازم
آب —- 4 لیوان
لیمو عمانی —- 2 عدد

دستور پخت

1) پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
2) گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
3) زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
4) باقلا سبز را شسته و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
5) آب را به ترکیب اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به آرامی بپزد.
6) سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و در یک تابه دیگر سرخ کنید.
7) پس از پختن باقلای سبز، لیمو عمانی‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد.
8) پتاژ را در ظرف سرو کشیده و با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کنید. با نان گرم سرو کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

دسته بندی ها