پتاژ عدس

طرز تهیه پتاژ عدس

پتاژ عدس یک خوراکی خوشمزه و مقوی ایرانی است که با عدس، گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ عدس به عنوان یک خوراک سنتی ایرانی در مراسم‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود.
عدس در فرهنگ ایرانی به عنوان منبع غنی پروتئین و مواد مغذی شناخته می‌شود.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

عدس —- 1 پیمانه
پیاز —- 1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی —- 1 عدد متوسط
هویج —- 1 عدد بزرگ
گوشت چرخ‌کرده گاو —- 500 گرم
زردچوبه —- 1 قاشق چای‌خوری
نمک —- به مقدار لازم
فلفل سیاه —- به مقدار لازم
روغن —- 2 قاشق غذاخوری
آب —- 4 پیمانه

دستور پخت

1) عدس را از قبل خیس کنید و سپس آن را با آب بشویید.
2) پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.
3) گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
4) زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
5) عدس خیس‌خورده را به مخلوط اضافه کنید و آب را به آن اضافه کنید.
6) اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا عدس نرم شود.
7) سیب‌زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
8) بگذارید تا همه مواد به خوبی پخته و جا بیفتند. در انتها، چاشنی‌های لازم را تنظیم کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 1 =

دسته بندی ها