پتاژ قارچ

پتاژ قارچ یک سوپ خوشمزه و مغذی است که از قارچ تازه و خامه تهیه می‌شود. این سوپ مناسب برای پیش‌غذا یا وعده اصلی است.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ قارچ از جمله غذاهای محبوب در آشپزی ایرانی است که به خصوص در فصل سرد سال طرفداران زیادی دارد.
این سوپ به دلیل استفاده از قارچ‌های تازه و خامه، مزه‌ای دلپذیر و کرمی دارد و می‌تواند به عنوان یک غذای سبک یا پیش‌غذا سرو شود…..
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

 

 

مواد اولیه

قارچ تازه —- 300 گرم
پیاز —- 1 عدد بزرگ
آرد —- 2 قاشق غذاخوری
کره —- 50 گرم
آب مرغ یا سبزی —- 4 فنجان
خامه —- 100 گرم
نمک و فلفل —- به میزان لازم
جعفری خرد شده —- برای تزیین

دستور پخت

1) پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک قابلمه متوسط با کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
2) قارچ‌های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و بگذارید تا کمی نرم شوند، حدود 5 دقیقه.
3) آرد را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
4) آب مرغ یا سبزی را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
5) اجازه دهید سوپ به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد.
6) خامه را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
7) سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + سیزده =

دسته بندی ها