پتاژ لوبیای سفید

پتاژ لوبیای سفید یک غذای سنتی ایرانی است که با طعمی دلپذیر و مقوی تهیه می‌شود. این غذا سرشار از پروتئین و ویتامین‌هاست.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ لوبیای سفید یکی از غذاهای محبوب در فرهنگ ایرانی است که معمولاً در روزهای سرد سال تهیه می‌شود.
این غذا به دلیل وجود لوبیا منبع خوبی از پروتئین گیاهی است و برای گیاه‌خواران گزینه‌ای مناسب به شمار می‌آید.
ارزش غذایی::::
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

لوبیای سفید —- 2 لیوان
گوشت چرخ‌کرده —- 300 گرم
پیاز —- 1 عدد بزرگ
هویج —- 1 عدد
سیب‌زمینی —- 1 عدد
گوجه‌فرنگی —- 2 عدد
نمک —- به مقدار لازم
فلفل —- به مقدار لازم
زردچوبه —- 1 قاشق چای‌خوری
روغن مایع —- به مقدار لازم
آب —- 4 لیوان
جعفری خرد شده —- برای تزئین

دستور پخت

1) لوبیای سفید را از قبل خیس کرده و سپس بپزید تا نرم شود.
2) پیاز را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3) گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
4) هویج و سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
5) گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
6) لوبیای پخته شده و آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزد.
7) ادویه‌ها (نمک، فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد به خوبی بپزند.
8) پس از پخت، پتاژ را در ظرف سرو ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 17 =

دسته بندی ها