پتاژ گوجه فرنگی

طرز تهیه پتاژ گوجه فرنگی

پتاژ گوجه فرنگی یک خوراک خوشمزه و مغذی با طعمی دلپذیر است. این غذا با گوجه فرنگی، گوشت و ادویه‌جات تهیه می‌شود و مناسب برای خانواده‌های ایرانی است.
تاریخچه و نکات جالب:
پتاژ گوجه فرنگی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم خوشمزه و سبک بودنش محبوبیت زیادی دارد.
این غذا معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود و می‌تواند با نان یا برنج همراه باشد.
ارزش غذایی:
کالری: 420 کیلوکالری
پروتئین: 22 گرم
چربی: 25 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم

مواد اولیه

گوجه فرنگی تازه —- 500 گرم
پیاز —- 1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی —- 2 عدد متوسط
گوشت چرخ‌کرده گاو —- 250 گرم
روغن مایع —- 2 قاشق غذاخوری
نمک —- به مقدار لازم
فلفل سیاه —- به مقدار لازم
زردچوبه —- 1 قاشق چای‌خوری
آب —- 4 لیوان
ریحان تازه —- برای تزئین

دستور پخت

1) پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه با روغن مایع تفت دهید تا طلایی شود.
2) گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
3) گوجه فرنگی‌ها را پوست کرده و خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4) سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده و به قطعات کوچک برش دهید، سپس به مخلوط اضافه کنید.
5) آب را اضافه کرده و بگذارید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا 20 دقیقه به آرامی بپزد.
6) پس از پخت، پتاژ را در ظرف سرو ریخته و با ریحان تازه تزئین کنید.

به اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دستورپخت های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 8 =

دسته بندی ها